Snarlig genåbning af vores butikker

Snarlig genåbning af vores butikker

Vi kan glædeligt meddele, at vores to genbrugsbutikker i Ølby og Borup snart åbner igen efter at have været lukket i en periode grundet corona-situationen ❤️

Vi arbejder lige nu på at klargøre begge vores butikker, så de selvfølgelig overholder alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Det vil sige, at vi blandt andet laver afstandsmarkering ved kassen, sørger for mindst 4 m2 gulvareal pr. kunde og sikre, at alle vores frivillige overholder sundhedsmyndighedernes anbefalinger om god hygiejne og hensigtsmæssigt adfærd. Vi vil ligeledes opsætte informationsmateriale om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd i det offentlige rum til vores kunder ❤️

Vi opdaterer jer, når vi har en åbningsdato klar.
Vi glæder os til at se jer igen!