Find et nyt fællesskab i Køge

Find et nyt fællesskab i Køge

Find nye fællesskaber i Køge

En ud af fem danskere føler sig udenfor fællesskabet. Boblberg (Danmarks største digitale borger-til-borger platform) og Røde Kors i Danmark har derfor indgået et samarbejde for at styrke fællesskabet og bekæmpe ensomheden i Danmark.

Boblberg er et online mødested hvor du trygt og sikkert kan skabe nye relationer, venskaber og udvide dit netværk. I dag søger, eller tilbyder, 135.000 danskere fællesskaber på platformen, og også i Køge er der masser af muligheder for at finde et nyt fællesskab. Savner du f.eks. en veninde, en træningsmakker, en reservebedste eller bare et netværk i Køge, så kan du finde ligesindede på Boblberg. Du kan f.eks. søge på “Køge” og se alle fællesskaber – det er helt gratis.

Gå til Boblberg >