Tryg på mail

Tryg på mail

Foto: Poul Henning Nielsen

Ønsker du større tryghed i hverdagen?

”Tryg på mail” er en tryghedsaktivitet hos Røde Kors Køge, hvor du som borger kan føle dig mere tryg i hverdagen. Med denne aktivitet kan du og dine pårørende være sikker på, at der altid er nogen, der sikrer sig, at du er okay ❤️

Hvis du bor alene og ikke har nogen fast daglig kontakt med nogen, så er denne aktivitet måske noget for dig og dine pårørende. Aktiviteten går ud på, at du hver dag inden klokken 16 skal sende en mail eller sms til vores aktivitetsleder Ole Harreschou på mail oleharre@hotmail.com eller på telefon +45 3049 1065. Hvis du ikke sender denne mail/sms, vil vores aktivitetsleder Ole tage handling på dette. Vores aktivitetsleder vil først sende dig en sms, derefter en mail og til sidst foretage opringning. Hvis der derefter stadigvæk ikke er opnået kontakt til dig, vil vores aktivitetsleder tage kontakt til din kontaktperson, som vil undersøge din situation.

Når du tilmelder dig denne tryghedsaktivitet, skal du derfor opgive to kontaktpersoner, som vores aktivitetsleder kan tage fat i, hvis han ikke kan få skabt kontakt til dig. På den måde kan du altid føle dig tryg og sikker i dit hjem.

Er du interesseret i at blive en del af denne tryghedsaktivitet og få en større tryghed i hverdagen? Så kontakt vores aktivitetsleder Ole på tlf. +45 3049 1065 eller mail oleharre@hotmail.com.